Op audiëntie..
Leuk om weer een update van jullie te kunnen lezen. Jullie lijken wel beroemdheden door met iedereen op de foto te 'moeten' gaan. Ook nog handtekeningen uitgedeeld??;)
Balen dat 't niet is doorgegaan maar zoals je al schreef, 't was te verwachten. Ik duim dat er snel een andere datum komt. X
Weer met veel plezier jullie verhalen gelezen!met al dat gefotografeer zie ik jullie nog ns op de voorpagina van de Akure daily komen!!houd moed!komt goed!
Jammer hoor! Maar gelukkig was het niet geheel onverwacht, duimen maar dat er snel een nieuwe datum komt. Leuk verhaal weer, heerlijk om jullie belevenissen te lezen. Hopen dat jullie geduld niet te lang op de proef gesteld wordt! Groetjes!
Oh oh wat een verhaal weer, en wat jammer dat het niet door ging zoals "gepland" . Maar het komt goed. Vanuit Nederland duimt iedereen . Geniet van elkaar. Groetjes
Waardeloos dat de rechtzaak niet doorging. Het is ook lastig dat je vaak niet weet waarom de dingen gaan zoals ze gaan en wat het nut is van dingen die je moet doen. Maar alles komt vast goed en als jullie dan eenmaal thuis zijn met de kleine man, verdwijnen alle ongemakken snel naar de acjtergrond.
Jammer dat de geplande datum niet is doorgegaan, maar gelukkig houden jullie de moed erin :) , hopelijk komt het snel allemaal in orde en kunnen jullie met Enitan terug naar Nederland. Bedankt weer voor de update ze zijn heel erg leuk om te lezen , complimenten aan de schrijver/schrijfster ! Lieve groetjes uit Middelburg.
Wat is het weer leuk om te lezen in gedachten zien we het voor ons,het lijk of jullie in een documantere meedoen nou dan is deze goed geslaagd. wij vinden het knap dat jullie al aardig in kunnen schatten hoe het daar werkt dan valt het niet zo tegen als het niet doorgaat.wij hebben weer met het verhaal gelezen ga zo door . Liefs en dikke kus uit papendrecht.
Nou, geduld moet je wel hebben, maar als geen ander hebben jullie dat zeker na alle jaren. Het zal wel goed komen en het belangrijkste hebben jullie bij je: Enitan.
Denk aan jullie, Vera
Tjonge jullie geduld wordt wel op de proef gesteld zeg. Ik hoop dat er snel een datum is zodat jullie ook echt mogen laten zien de papa en mama van Enitan te zijn. En uiteraard weer een heerlijk stukje om te lezen :)
He Silvia en Martijn wat leuk om te lezen dat jullie de moed er in houden ???? en dat het de volgende keer het wel goed gaat . Heel veel succes en hou het gezellig dan komt alles goed .liefs van ons leen en Truus
???? Hi hi was een foutje
He balen dat de rechtzaak niet doorging. Hopelijk is er snel een andere datum en dat die wel door gaat. #nieuwsgierig naar het volgende verhaal.
Hoi Martijn en silvia,wat jammer dat de rechtzaak niet door ging,ik hoop echt dat het nu gauw mag gaan gebeuren, geduld geduld maar we leven erg met jullie mee.Ik hoop ook dat het met martijn beter gaat.Leuk ook om jullie leef omgeving te zien.Ik hoop dat het volgende bericht positief mag zijn,Liefs Wim en Cokkie
Wat leuk om jullie verhaal te lezen,en wat een geduld moeten jullie hebben ,alles komt vast wel goed,geniet er van. Gr Wim en tineke