We zijn er!
Eindelijk t ventje in jullie armen!wat n belevenis!
Geniet er maar van!
wauw, als ik het zo lees is alles wel goed georganiseerd... alleen is het wel op z'n Nigeriaans :) Gaaf dat jullie zoon al zoveel om je heen is, en dat je al helemaal voor hem mag zorgen!
Geweldig, wat een verhaal alweer!
heel leuk om te lezen of je er toch een beetje bij ben
Je vertel het heel leuk hoor .
Wat een verhaal .En inderdaad wat fijn dat jullie je mannetje al lekker bij jullie hebben.Succes
Lieve Enitan/Daniel!
Wat fijn dat je je papa en mama al bij je hebt!! Ze hebben een hoop meegemaakt al! Blijf maar goed bij ze, mn tante houdt wel van kroelen ;-)
Geef je papa en mama een knuffel van mij? En ze moeten ook een knuffel krijgen van mijn papa en mama.
Doei lieve neef!
Super dat Enitan de eerste dag al bij jullie was en dat hij gelijk op zijn gemak was bij jullie.
Hai lieverds , Wat een heerlijk verhaal en prachtig beschreven. En wat een zaligheid lijkt het ons , als je je eigen kind zo in de armen mag sluiten. Zeker na zoveel jaren. Hele dikke kus en geniet van elkaar
Wauw wat bijzonder dat jullie al zo snel samen mogen zijn en gelijk mee mogen helpen bij de dagelijkse zorg! Kippevel. Gefeliciteerd en geniet van alle bijzondere momenten. Ook het hobbelen 2.5 uur met jullie zoon op schoot....ultiem moment om contact te maken!
Ben wel benieuwd wanneer jullie een foto mogen delen van jullie kanjer, is dat na de rechtbank akkoord is gegaan? En is dat 1 of meerdere zittingen? Hoe oud is Enitan, of mogen jullie dat ook nog niet delen?
Geweldig, wat een mooi begin van het leven met Enitan! Geniet van hem en elkaar!
Wat een avontuur! En wat goed om te lezen dat jullie al momenten met Enitan hebben gedeeld. Benieuwd hoe de reis naar Akure is verlopen!
Wat een mooi verhaal!
Welkom Enitan bij papa en mama. Geniet van de komende tijd!
KLM komt met die +'en en -'en neutraal uit. Ik kan hier niet liken, maar doe maar +10 Mooi verhaal en wat zal het super zijn eindelijk jullie zoon te zien. Geniet ervan en veel succes verder1
Wat fijn dat jullie zo snel enitan in jullie armen konden
sluiten en lekker knuffelen
Ik ga jullie volgen met de verhalen,wat is de wereld dan klein he.
Geniet maar lekker van jullie mannetje.
Wat een avontuur en wat bijzonder dat je hem meteen mag zien en in je armen houden. Gefeliciteerd met jullie zoon!
En dan nu eindelijk lekker gaan genieten van Enitan.
Gefeliciteerd met jullie zoon! Wat bijzonder zeg...
Marlies
Wat een leuk/mooi stukje. En knap dat jullie eigenlijk al " gewoon" meedraaien. Ik hoop snel een foto te zien van jullie gezinnetje. Groetjes Mo
Wat bijzonder mooi en leuk om te lezen :-)
Genieten maar :-)
Wat fijn om jullie ervaringen te lezen en wat schrijven jullie mooi. Schitterend om de eerste foto te zien met mama Silvia en Enitan.We kijken al weer uit naar de volgende ervaringen.
liefs van je oom Gijs en tante Nel
wat fijn dat jullie niet zo lang hoeven te wachten daar als dat jullie hier al gedaan hebben. geniet van alles!
Wat fijn om jullie bijzonder verhaal mogen lezen en dat jullie Enitan al snel mogen zien en te knuffelen .
Gefeliciteerd met jullie mooie gezinnetje
Grtjes Janneke
Wat wordt er heerlijk geschreven ! Ik zit echt alles met een grote glimlach te lezen.
Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn om eindelijk die kleine man bij je te hebben. Dikke knuffel
He Martijn en Silvia wat leuk voor jullie en wat een leuk mannetje zeg geniet er van en we leven met jullie mee Gr Truus en leen
Wat een belevenissen. In ieder geval nogmaals van harte met jullie zoon! Knuffel uit Nederland!
Fijn dat jullie na lang wachten nu jullie zoon kunnen omarmen.Leuk dat we mee kunnen genieten van jullie belevenissen!
Was echt wel gezellig!